ЗА НАС

НАШАТА ИСТОРИЯ – ОСНОВА НА НАШЕТО БЪДЕЩЕ

Българските фирми “А.Н.Н.2” ООД и “Н.К.Н.” ООД създават AQUALOR през 2014 година. Ето и малко история…

А.Н.Н.2 е дружество, създаденo през 1997 г. в гр. София. Дружеството има 365 000 лева регистриран собствен  капитал, като за 2015 и 2016 година е постигнало оборот от над 5 000 000 лева. Фирмата е официален предстaвител за България на продуктите на водещи италиански, германски и японски производители главно в областта на покритията за дърво и мебелното производство. Предлаганите марки са се утвърдили на пазара с високото си качество, лесна употреба.

Днес А.Н.Н.2 разполага със собствена складова база на територията на България в: гр. София, гр. Банско, гр. Варна, гр. Велинград, гр. Пловдив, гр. Троян.

“Н.К.Н.” ООД е дружество, създадено през 2004 година, като то бележи оброт за 2016 година от 710 000 лв. Н.К.Н. е създадено за нуждите на българския пазар, като основаната дейност е изцяло насочена към AQUALOR – тониране, тестване, доставка на продуктите на територията на цяла България.

AQUALOR е синоним на висококачествени импрегнанти и вакси за дърво на водна основа за външна употреба.

Продуктите AQUALOR са резултат от перфектно съченание на висококачествени професионални италиански продукти и предприемчив дух.

ТЕХНИЧЕСКО ОБСЛУЖВАНЕ

Целта, която си поставят А.Н.Н.2 и Н.К.Н. и неизменно следват, е да се доближат максимално до нуждите на всеки клиент. Задачата на екипа на А.Н.Н.2 и Н.К.Н. е да удовлетворят  изискванията, както на  малкия потребител, така и на промишлеността.

Работейки заедно А.Н.Н.2 и Н.К.Н. са перфектният тандем, способен да предостави професионално обслужване и да дава технологични решения от всякакво естество.