Продукти

AQUALOR  е синоним на висококачествени импрегнанти и вакси за дърво на водна основа. Съставът им е отпимален за екстериорна употреба. AQUALOR  се отличава с висока устойчивост на дъжд, слънце, като цветът е дълготрайно свеж. AQUALOR е резултат от перфектно съчетание на висококачествени професионални италиански продукти и предприемчив дух. AQUALOR  е регистрирана търговска марка, собственост на фирма “А.Н.Н.2” ООД.

Дървото е естествен материал, който е част от човешкия бит от хилядолетия. Голяма част от изделията от дърво са създадени за външни условия – градински мебели, дървени обшивки и облицовки, ламперии, огради, беседки, детски съоръжения и много други. Когато обаче дървото е подложено на агресивното действие на слънцето (УВ лъчи), влагата и водата (дъжд, сняг), то трябва да бъде адекватно защитено чрез специално покритие за дърво.

AQUALOR  са именно такива специализирани покрития за дървени изделия, изложени на външни условия. Продуктите са на водна основа, тъй като това гарантира максимална защита на дървесината във времето.